Pehmeä Pilates

Pehmeä Pilates

Mariannen Pehmeä Pilates

Pehmeä Pilates  on kokonaisvaltainen liikuntamuoto, joka yhdistää läsnäolon, rentoutumisen, kehotietoisuuden ja pilateksen. Liikutetaan, vahvistetaan ja annetaan kehon avautua vapaasti, pehmeästi ja tietoisesti. Annetaan aikaa itsellemme ja hengähdetään.

Mitä Pilates tekee ja mihin se auttaa:

🌸 Pilates lisää liikkuvuutta ja voimaa sekä parantaa ryhtiä.

🌸 Pilates vahvistaa ja kuntouttaa kehon eri osa-alueita. Auttaa esim. selkävaivoihin ja niska –     hartiaseudun rentouttamiseen.

🌸 Pilates opettaa hengittämään syvemmin.

🌸  Pilates opettaa rentouttamaan turhia lihasjännityksiä syvän tukirakenteemme ,”ydintuen”, varaan.

🌸 Pilates opettaa ja auttaa keskittymään.

🌸 Pilates opettaa kehotietoisuutta.

Mikä on Pehmeä Pilates?

Pehmeä Pilates on minun luoma kehotietoinen ja kokonaisvaltainen pilates .

Olen pitkän liikunnallisen ,mm tanssijan taustani ,oman elämänkokemukseni ja keho tuntemuksieni  kutsumuksena pikkuhiljaa kypsynyt kokonaisvaltaiseen ajatteluun ja näin luonut itselleni, omalta tuntuvan, Pehmeä Pilates -ajattelun ja ”filosofian”. Pehmeä Pilates – tunnilla pilateksen pääperiaatteet käydään läpi hieman eri ajatuksella, kuin yleisesti pilatestunneilla.  Päätavoiteena tällä tunnilla on läsnäolo, pehmeys liikkeessä, kehossa ja mielessä. Näin voimme vapauttaa itsemme liikkeen ja elämän virtaan, ilolla ja keveydellä. Keho avautuu ja vahvistuu tasapainoisesti. Laji tuo tasapainoa kehoon sekä mieleen, koko elämään. Pehmeä Pilates sopii kaikille. Varsinkin, jos kaipaat liikunnan kokonaisvaltaisempaa vaikutusta, kehon ja mielen yhteyttä. Sydän ja mieli avoimena.

 

Pehmein terveisin,

Marianne

 

Pilates  – Tervetuloa!