Kurssit

Olotila Herttanen järjestää tilauksesta pehmeitä pilates-, jooga- ja hyvinvointikursseja.
Haluaisitko pehmeän jooga- tai pilatestunnin tai jonkun räätälöidyn hyvinvointikokonaisuuden yritystilaisuuteen , lahjaksi ystävälle tai onko sinulla joku muu ajatus? Kerro ja kysy rohkeasti.

Marianne
0400 410032
marianne@olotilaherttanen.fi

 

Pehmeä Pilates – kurssi

Pehmeä Pilates

 

Kurssilla tutustutaan Pehmeä Pilates- lajiin.
Tutustutaan pilates kehonhallintamenetelmään läsnäolon, rentoutumisen ja kehotietoisuuden kautta. Liikutetaan, vahvistetaan ja avataan kehoa monipuolisesti. Annetaan aikaa itsellemme ja hengähdetään.

Sopii kaikille.

 

 

Pehmeä Jooga -kurssi

Pehmeä Jooga

Olotila Herttanen tarjoaa Pehmeää Joogaa

Kurssilla tutustutaan Olotila Herttasen Pehmeä Jooga- tuntiin.
Rentouden ja läsnäolon avulla avataan ja vahvistetaan kehoa pehmeästi ja tietoisesti. Annetaan aikaa itsellemme ja hengähdetään.

Sopii kaikille. Myös aikaisemmin joogaa harrastaneille.

Lempeä jooga !

 

Pehmeä hyvinvointi -kurssi

Kurssilla hoidetaan kehoa ja mieltä eri menetelmin. Pääset tutustumaan Olotila Herttasen pehmeään ja hoitavaan pilatekseen, joogaan sekä johonkin vaihtoehtoiseen hoitomuotoon, kuten energiahoitoon tai akupunktioon. Tai pääset tutustumaan mieltäsi ja elämääsi kirkastavaan intuitiiviseen tulkintaan ammattilaisella.

Pehmeä Pilates ja Pehmeä Jooga lisäävät kehotietoisuuttasi, tuovat läsnäoloa ja rentoutta arkeesi.

Pilates vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, lisää liikkuvuutta sekä parantaa ryhtiä. Kehoa avataan lempeillä hathajoogaharjoitteilla sekä pehmeillä venytyksillä.

Energiahoito vaikuttaa pääosin hermojärjestelmän kautta ja vaikutus on näin kokonaisvaltainen. Energia purkaa kehosta syvällä hermostossa olevaa kroonista jännitystä mikä on kertynyt erilaisten traumaattisten elämänkokemusten ja pitkään jatkuneen stressin myötä. Kun stressitila saadaan purettua hermostosta, niin koko keho rentoutuu syvältä ja paranemisprosessi pääsee alkamaan.

Akupunktio on kiinalaisen lääketieteen, usein pienillä neuloilla tehtävä, hoitomuoto. Akupunktiolla pyritään hoitamaan ja tasapainottamaan mm allergioita, migreeniä, ruuansulatushäiriöitä, uniongelmia, hedelmättömyyttä, kuukautisvaivoja, levottomuutta ja masennusta.

Intuitiivinen tulkinta selkeyttää suuntaasi ja tukee henkistä kasvuasi. Se on voimauttava kokemus, joka auttaa sinua näkemään ja tuntemaan oman voimasi ja rajasi selkeämmin. Auttaa ottamaan elämässäsi rohkeammin askelia eteenpäin.

Kehotyöskentely ja vaihtoehtoinen hoitomuoto tai intuitiivinen tulkinta sopivat loistavasti yhteen.
Kurssilla saat tasapainoa sekä kirkkautta kehoon ja mieleen. Tunnet voimistuvasi ja tiedostat rajasi.
Mieli virkistyy ja jaksat paremmin .

Lisätiedot:
marianne @olotilaherttanen.fi
0400 410032
www.olotilaherttanen.fi